Behandlinger

Klik på billedet for at læse mere om hver enkelt behandling

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afspænder og giver ro, giver en bedre blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst giver den en øget kropsbevidsthed.

Af gavnlige virkninger kan blandt andre nævnes følgende:

- Nedbryder affaldsstoffer
- Fjerner spændinger
- Modvirker stress
- Lindrer spændingshovedpine
- Smidiggør muskler og led
- Stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet


Spændinger og affaldsstoffer frigøres fra led, muskler og bindevæv. du vil føle dig opløftet, let og smidig efter endt behandling.

Garra Rufa fisk / Doktorfisk

Den stigende popularitet, skyldes at man har fundet ud af, at doktorfisken ikke kun er god til at behandle for psoriasis. Før i tiden var det mest i forbindelse med psoriasis, at man hørte om doktorfisken. Men indenfor de seneste år, er den begyndt at blive mere og mere anvendt i forbindelse med Wellness behandlinger, netop fordi, at doktorfisken er effektiv til at fjerne døde hudceller.

Mange bruger i dag doktorfisken til at behandle fødder og underbenene. Hos os sidder man på en bænk, og har fødderne og underbenene under vand i et kar. Karret fyldt op med små og mellemstore doktorfisk, der svømmer rundt og spiser de små døde hudceller der sidder på dine ben og fødder. Det er især fodbehandlingen, der er blevet ekstra populær, fordi det er nemt og hurtigt.

Det er vigtigt, at man ikke selv har foretaget en forudgående behandling af sine fødder. Da det er vigtigt for behandlingen, at der er så mange døde hudceller som muligt. Jo flere døde celler der er til stede, jo bedre og mere effektiv vil behandlingen blive. De døde hudceller er med til at aktivere lysten til at spise hos doktorfisken.

Fiskene tåler ikke hormoncremer eller nyligt lagt neglelak. Neglelak skal være mere end 24 timer gammel og fødderne skal have været "hormon creme fri" i min. 48 timer.

30 min. 1 person koster 149,- 30 min. 2 personer koster 249,-

Tolkning af blindtegninger

Blindtegningen er et øjebliksbillede af dit liv nu og her. Den kan også bruges til at belyse et spørgsmål. Når man har gjort sig spørgsmålet klart, siger man det højt eller inde i sig selv, mens man tegner blindtegningen. Her er blindtegningen et rigtigt godt redskab til at se fordele og ulemper ved en sag, man er i tvivl om.

Håndlæsning

Jeg bruger altid blindtegningen som afsæt for min læsning af hænderne. Her får jeg hurtigt en fornemmelse af, hvad dit liv handler om lige nu. Hvad er i spil? Hvor bruger du din energi? Balance mellem ressourcer/krav fra omgivelserne. Der kigges på familie, parforhold, arbejde og fritid. I hænderne tegner der sig et større billede af dig - jeg ser det som en psykologiske profil af dig. I venstre hånd ses din fortid, følelser og dit indre liv. Højre hånd afspejler dine fremtidige muligheder og det du viser omverdenen. Min opgave er så at formidle mine observationer og lave en tolkning af dem, så du får en større og mere nuanceret viden om sig selv og dine muligheder.

Jeg kan hjælpe med at se, hvor der er muligheder, og hvor et menneskes kompetencer ligger. Først når man indser, at noget kan gøres anderledes, har man en chance for at ændre det. Lad mig hjælpe dig med at give dig større indsigt, således at du finde dit indre drive og lad det være styrende for de valg du tager.

Jeg har ikke mulighed for at optage seancen, men du er meget velkommen, til selv at optage samtalen.

Hypnoser

Hypnose er en helt naturlig tilstand af skærpet opmærksomhed, som vi alle i små glimt kommer i dagligt. Det kan være, når du kører på landevejen og er fordybet i dine egne tanker og pludselig kan komme i tvivl, om hvor langt du er kommet – om du er kørt forbi en by osv. Vi er også naturligt i hypnose, lige inden vi falder i søvn og lige, når vi vågner. Hypnose har været kendt i århundreder, og kendetegnes ved at opmærksomheden er mere rettet indad mod vores underbevidsthed.

Mange mennesker tror, det er en form for søvn eller måske ligefrem trance, men man faktisk helt vågen og vil kunne huske, hvad der er sket i hypnosen bagefter. Når hypnosen bruges som et redskab til at arbejde i underbevidstheden, så har det absolut INTET med den hypnose at gøre, som man kender fra diverse TV-shows. Hvis du følger de instruktioner jeg giver dig, så kan du fordybes til et niveau af hypnose, hvor vi sammen kan arbejde terapeutisk med din problemstilling. I hypnosen vil du ikke fortælle/gøre noget man ikke ønsker og alt, hvad vi åbner af følelser i hypnosen, dem lukker vi igen, inden du igen kaldes tilbage almindelig dagsbevidsthed.

Hvem kan blive hypnotiseret?

Et hvert normalt sundt og rask menneske kan blive hypnotiseret. For at komme i hypnose kræver det kun to ting, du skal kunne koncentrere dig om at høre efter, hvad jeg siger og du skal kunne følge mine instruktioner.

Hvad er 5-PATH® hypnoterapi?

5-PATH® hypnoterapi er et avanceret system udviklet på The Banyan Hypnosis Center for Training & Services af den berømte hypnoterapeut Calvin D. Banyan, som også har udviklet 7th Path Selv-Hypnose® 5-PATH™ står for Fem faset Avanceret Transformerende Hypnose og er det eneste NGH anerkendte hypnosesystem i verden. 5-PATH® hypnoterapi er kendt for at være eliten indenfor hypnoterapi.  Det er et dybdegående universel system, der er effektivt til at skabe nye mønstre i dine tanker, følelser og adfærd. De fleste problemstillinger kan afhjælpes med 5-PATH® hypnoterapi.

5-PATH® hypnoterapi Virksomt på: Følelser som vrede, skyld, ensomhed

Alle former for angst og fobier

Lavt selvværd

Lav selvtillid

Vægttab

Rygestop

Stress

Depression

7th Path® er et nyere selvudviklingsværktøj. Det er en effektiv kombination af selvhypnose og meditation/bøn.  7th Path® systemet er udviklet af Calvin D. Banyan, MA, som er certificeret Hypnoterapeut. På baggrund af hans omfattende arbejde med hypnoterapi, har Calvin D. Banyan udviklet 7th Path Selvhypnose, som er et helt unikt selvhypnose system. I løbet af hans arbejde har han bemærket, at der var ligheder i de indblik hans klienter igen og igen fik – netop når de fik de forandringer, de ønskede. De indblik er indeholdt i 7th Path® Systemet. Du bruger dine egne værdier og religiøse overbevisning i 7th Path Selvhypnose®. Så det er ligegyldigt, om du er ateist, troende eller spirituel, du vil altid være i stand til at 7th Path Selvhypnose®. Dine overbevisninger og din tro – er alle en væsentlig del af selvhypnose systemet og vil hjælpe dig til at opnå den forandring du arbejder med. Alle mennesker kan praktisere og have stor fordel af 7th Path Selvhypnose®. Det er en meget enkel måde at arbejde med selvhypnose på. Det er meget nemmere at lære end hvis du skulle lære almindelig selvhypnose fra f.eks. en bog.

Jeg vil som 7th Path instruktør og uddannet hypnoterapeut, undervise dig i teknikken bag 7th Path Selvhypnose systemet. Du vil blive undervist i hvordan du går i hypnose, og det vil ske mens du selv er i hypnose. Efter du er kommet ud af hypnose, kan du bruge teknikken til at tage dig selv tilbage i hypnose. Resultatet er næsten automatisk. Og som din instruktør er jeg der for at sikre, at du gør det rigtigt, og at du får svar på dine spørgsmål.

Hvad kan 7th Path™ hjælpe dig med?

Fjerne dårlige vaner og afhængighed.

Skabe nye gode vaner m.m.

Forbedre dit humør

Få større selvværd

At blive mere selvsikker.

Reducere stress og muligheden for stressrelateret sygdom.Jeg glæder mig til at se dig.